GINAF X6-serie

De GINAF X6 is een krachtpatser die garant staat voor ongeëvenaarde prestaties op de weg en in het terrein. De ideale truck voor het middel- tot zware segment van de bouwsector en voor het container- en tanktransport. Deze GINAF beschikt, net als iedere andere GINAF die wij produceren, over een hoog laadvermogen. Dit levert u het voordeel van hoog rendement en lage kosten. In combinatie met de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden en het maatwerk dat wij leveren, krijgt u uw unieke, aan uw wensen voldoende GINAF X6.

De X6 is een conversievoertuig op basis van de DAF met een EURO 6 motor. Deze PACCAR MX-11 of MX-13 motoren met vermogens van 367 tot 530 pk staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid, krachtige prestaties en lage brandstofverbruik.

Voor de versnellingsbak kan gekozen worden voor een handgeschakelde of een TraXon automatisch schakelende versnellingsbak met 12 of 16 versnellingen.

Door de juiste configuratie van de assen kan de X6 zware ladingen vervoeren en bereikt daarmee het maximale wettelijk voertuiggewicht. Er zijn vele as-configuraties mogelijk die variëren van 6×4 tot 10×8 en ieder voertuig is te voorzien van EVS en HPVS.

Specificaties GINAF X6-serie

Voorassen:

  • Max. 10 ton niet aangedreven, gestuurde as;
  • Max. 9 ton aangedreven, gestuurde HydroAxle+

Achterassen:

  • Tandem widespread;
  • Tridem widespread.

De maximale wettelijke aslast is 11,5 ton. De laatste achteras van ieder X6-model is een aangedreven gestuurde, starre as.

Bekijk onze online GINAF Trucks X6-serie folder voor alle specificaties.